
A) Maxwell (34%)
B) Dhoni (45%)
C) Rohit Sharma (61%)
Answer : C
2 of 8: Who is the captain of rising pune supergaints?
A) David Warner (6%)
B) Steve Smith (92%)
C) Virat Kohli (2%)
Answer : B
3 of 8: Who is the captain of Kolkata knightriders?
A) Zaheer Kahn (2%)
B) Gautam Gambhir (97%)
C) Glenn Mazwell (1%)
Answer : B
4 of 8: Who is the captain of sunriseres hyderabad?
A) Virat Kohli (3%)
B) David Warner (94%)
C) Zaheer Kahn (3%)
Answer : B
5 of 8: Who is the captain of Kings XI punjab?
A) Glenn Maxwell (97%)
B) Steve Smith (2%)
C) Gambhir (1%)
Answer : A
6 of 8: Who is the captain of Royal challengers Banglore?
A) Zaheer Kahn (2%)
B) Virat Kohli (98%)
C) Smith (1%)
Answer : B
7 of 8: Who is the captain of Gujarat Lions?
A) Suresh Raina (97%)
B) Maxwell (1%)
C) Dhoni (2%)
Answer : A
8 of 8: Who is the captain of Delhi Daredevils?
A) Zaheer Kahn (97%)
B) Steve Smith (2%)
C) Virat Kohli (1%)
Answer : A
Go directly to Amulyam Quiz... Click Here
All Answers in table
| SNO | ANSWER |
|---|---|
| 1 | C |
| 2 | B |
| 3 | B |
| 4 | B |
| 5 | A |
| 6 | B |
| 7 | A |
| 8 | A |
| If you found any wrong Answer Please Comment bellow. | |
Copyright ©
No comments:
Post a Comment