• Search on this blog

    Environmental Pollution quiz questions and answers


    See All Answers in TABLE CLICK HERE
    1 of 13: Which of the following is a greenhouse gas?
    A) CH4 (34%)
    B) CO2 (39%)
    C) All of the Above (47%)
    Answer : C
    2 of 13: Which of these countries emits the most carbon dioxide?
    A) China (65%)
    B) USA (27%)
    C) UK (7%)
    Answer : A
    3 of 13: What percentage of the global greenhouse gas emissions does the transportation sector emit?
    A) 5 % (13%)
    B) 14 % (48%)
    C) 25 % (38%)
    Answer : B
    4 of 13: Globally, which of the following economic sectors emits the largest percentage of greenhouse gas emissions?
    A) Electricity and Heat Production (52%)
    B) Transportation (48%)
    C) Buildings (0%)
    Answer : A
    5 of 13: How much has the average global temperature risen by since 1880 (in Fahrenheit)?
    A) 0.5 Degrees (23%)
    B) 1.69 Degrees (44%)
    C) 5 Degrees (33%)
    Answer : B
    6 of 13: Which of the following countries are currently signatories of the Paris Accord?
    A) Nicaragua (14%)
    B) United States (69%)
    C) Syria (17%)
    Answer : B
    7 of 13: Which day is Earth Day?
    A) April 22 (76%)
    B) December 21 (24%)
    C) August 15 (0%)
    Answer : A
    8 of 13: By the end of 1970, the year of the first Earth Day, the Environmental Protection Agency (EPA) was created. Which of the following acts was NOT passed that same year?
    A) Marine Mammal Protection Act (27%)
    B) Endangered Species Act (27%)
    C) Clean Water Act (45%)
    Answer : C
    9 of 13: Which country has not run completely on renewable energy?
    A) The USA (36%)
    B) Denmark (36%)
    C) Portugal (27%)
    Answer : A
    10 of 13: Which of the following is not considered to be a source of renewable energy?
    A) Wind (12%)
    B) Solar (12%)
    C) Natural Gas (76%)
    Answer : C
    11 of 13: Where does the majority of plastic waste end up?
    A) Oceans (134%)
    B) Landfills (25%)
    C) Recycled (41%)
    Answer : A
    12 of 13: How many million tons of plastic are dumped in our oceans every year?
    A) 1 Million Tons (12%)
    B) 8 Million Tons (59%)
    C) 20 Million Tons (28%)
    Answer : B
    13 of 13: About how many plastic grocery bags do Americans throw away each year?
    A) 500 Million (31%)
    B) 1 Billion (31%)
    C) 100 Billion (38%)
    Answer : C

    Go directly to Amulyam Quiz... Click Here

    All Answers in table

    SNOANSWER
    1C
    2A
    3B
    4A
    5B
    6B
    7A
    8C
    9A
    10C
    11A
    12B
    13C
    If you found any wrong Answer Please Comment bellow.

    Search new Quiz

    2 comments:

    Sponsored by