
A) Sukumar Sen (41%)
B) S P Sen Sarma (17%)
C) T Swaminathan (25%)
D) R K Trivedi (16%)
Answer : A
2 of 18: 2nd Chief Election Commissioner of India?
A) Sukumar Sen (15%)
B) S P Sen Sarma (27%)
C) K V K Sundaram (50%)
D) T Swaminathan (7%)
Answer : C
3 of 18: 3 rd Chief Election Commissioner of India?
A) Dr. Nagendra Singh (17%)
B) T Swaminathan (25%)
C) R K Trivedi (17%)
D) S P Sen Varma (41%)
Answer : D
4 of 18: 4 th Chief Election Commissioner of India?
A) Dr. Nagendra Singh (56%)
B) R K Trivedi (28%)
C) T N Seshan (11%)
D) J M Lingdo (5%)
Answer : A
5 of 18: 5th Chief Election Commissioner of India?
A) R V S Peri Sastri (18%)
B) T Swaminathan (64%)
C) S L Shakdhar (11%)
D) M S Gill (8%)
Answer : B
6 of 18: 6 th Chief Election Commissioner of India?
A) Smt V S Rama Devi (18%)
B) T N Seshan (23%)
C) S L Shakdhar (51%)
D) M S Gill (7%)
Answer : C
7 of 18: 7 th Chief Election Commissioner of India?
A) S L Shakdhar (17%)
B) S P Sen Sarma (21%)
C) R K Trivedi (52%)
D) J M Lingdo (9%)
Answer : C
8 of 18: 8 th Chief Election Commissioner of India?
A) M S Gill (23%)
B) J M Lingdo (19%)
C) T N Seshan (13%)
D) R V S Peri Sastri (45%)
Answer : D
9 of 18: 9 th Chief Election Commissioner of India?
A) Smt V S Rama Devi (55%)
B) S P Sen Sarma (16%)
C) N Gopalaswamy (18%)
D) Navin Chawla (10%)
Answer : A
10 of 18: 10 th Chief Election Commissioner of India?
A) Smt V S Rama Devi (16%)
B) M S Gill (20%)
C) T N Seshan (58%)
D) T Swaminathan (6%)
Answer : C
11 of 18: 11th Chief Election Commissioner of India?
A) T N Seshan (12%)
B) J M Lingdo (27%)
C) T Swaminathan (12%)
D) M S Gill (49%)
Answer : D
12 of 18: 12 th Chief Election Commissioner of India?
A) B B Tandan (16%)
B) N Gopalaswamy (24%)
C) J M Lyngdoh (52%)
D) T S Krishna Murthy (7%)
Answer : C
13 of 18: 13 th Chief Election Commissioner of India?
A) B B Tandan (17%)
B) M S Gill (23%)
C) T S Krishna Murthy (54%)
D) Navin Chawla (6%)
Answer : C
14 of 18: 14 th Chief Election Commissioner of India?
A) B B Tandan (60%)
B) M S Gill (20%)
C) T N Seshan (13%)
D) T Swaminathan (7%)
Answer : A
15 of 18: 15 th Chief Election Commissioner of India?
A) S Y Quraishi (19%)
B) Navin Chawla (23%)
C) N Gopalaswamy (55%)
D) B B Tandan (4%)
Answer : C
16 of 18: 16 th Chief Election Commissioner of India?
A) Quraishi (15%)
B) Navin Chawla (62%)
C) T S Krishna Murthy (18%)
D) T Swaminathan (5%)
Answer : B
17 of 18: 17 th Chief Election Commissioner of India?
A) S Y Quraishi (63%)
B) S P Sen Sarma (21%)
C) N Gopalaswamy (10%)
D) Navin Chawla (6%)
Answer : A
18 of 18: 18 th Chief Election Commissioner of India?
A) Navin Chawla (11%)
B) V S Sampath (63%)
C) S L Shakdhar (18%)
D) S Y Quraishi (7%)
Answer : B
Go directly to Amulyam Quiz... Click Here
All Answers in table
| SNO | ANSWER |
|---|---|
| 1 | A |
| 2 | C |
| 3 | D |
| 4 | A |
| 5 | B |
| 6 | C |
| 7 | C |
| 8 | D |
| 9 | A |
| 10 | C |
| 11 | D |
| 12 | C |
| 13 | C |
| 14 | A |
| 15 | C |
| 16 | B |
| 17 | A |
| 18 | B |
| If you found any wrong Answer Please Comment bellow. | |
Copyright ©
No comments:
Post a Comment