
A) Rugby Union (51%)
B) Chess (14%)
C) Basketball (26%)
D) Cricket (9%)
Answer : A
2 of 8: London hosted the 2012 Olympic Games. In which previous years have London hosted the games?
A) 1994 & 1990 (14%)
B) 1986 & 1978 (19%)
C) 1948 & 1908 (67%)
Answer : C
3 of 8: Which male tennis player has won the most Grand Slam singles titles as per 2013?
A) Rafael Nadal (20%)
B) Pete Sampras (4%)
C) Roger Federer (66%)
D) Novak Djokovic (8%)
Answer : C
4 of 8: Which cricketer was named in the shortlist for Sports Personality of the Year 2013?
A) M S Dhoni (37%)
B) Ian Bell (57%)
C) Donald Bradman (5%)
D) Courtney Walsh (2%)
Answer : B
5 of 8: Which golfer is nicknamed Super Mex?
A) Tiger Woods (18%)
B) Rory Mcllroy (9%)
C) Jeev Milkha Singh (7%)
D) Lee Trevino (64%)
Answer : D
6 of 8: What happened to the Wimbledon tennis balls in 1986?
A) Damaged (21%)
B) Stolen (6%)
C) Changed Colour (from White to Yellow) (65%)
D) Went Out of Stock (4%)
Answer : C
7 of 8: Which English football club did George Best join immediately after leaving school?
A) Barnsley (8%)
B) Manchester United (81%)
C) Tynesiders (5%)
D) Queens Park Rangers (7%)
Answer : B
8 of 8: Which racket sport made its Olympic debut in 1992?
A) Ball Badminton (12%)
B) Basque Pelota (7%)
C) Badminton (74%)
D) Tennis (7%)
Answer : C
Go directly to Amulyam Quiz... Click Here
All Answers in table
| SNO | ANSWER | 
|---|---|
| 1 | A | 
| 2 | C | 
| 3 | C | 
| 4 | B | 
| 5 | D | 
| 6 | C | 
| 7 | B | 
| 8 | C | 
| If you found any wrong Answer Please Comment bellow. | |
 
 
 Copyright ©
Copyright © 
No comments:
Post a Comment