
A) John McEnroe (69%)
B) Arthur Sermer (19%)
C) John Malton (12%)
Answer : A
2 of 9: Who won the women's singles title at Wimbledon in 1997?
A) Martina Hingis (79%)
B) Maria Sharapova (16%)
C) Fred Perry (5%)
Answer : A
3 of 9: Which small European nation defeated Britain 5-0 in a round of the 1995 Davis cup?
A) Slovakia (84%)
B) Korea (11%)
C) Israel (4%)
Answer : A
4 of 9: What was the name of the electronic 'eye' used at Wimbledon?
A) Cyclops (80%)
B) Vingler (12%)
C) Englaver (8%)
Answer : A
5 of 9: Whose tennis racket was sold for £20,000 at auction in London in 1997?
A) William Henry (22%)
B) Andy Monroe (11%)
C) Fred Perry (67%)
Answer : C
6 of 9: Who won the 1995 Canadian open tennis tournament on her reappearance after a two-year absence from Competitive tennis?
A) Monica Seles (80%)
B) Margaret Dwine (15%)
C) Rina Parker (5%)
Answer : A
7 of 9: Which 1960s TV series featured Bill Cosby as a spy who is also a tennis player?
A) We at the War (14%)
B) I Spy (80%)
C) Strangers On A Train (6%)
Answer : B
8 of 9: Which former Wimbledon singles champion died of aids in 1994?
A) Arthur Ashe (82%)
B) Maddy Frank (11%)
C) Nelan Warner (7%)
Answer : A
9 of 9: Which country has won most Davis Cups in tennis?
A) Russia (15%)
B) USA (80%)
C) London (5%)
Answer : B
Go directly to Amulyam Quiz... Click Here
All Answers in table
| SNO | ANSWER |
|---|---|
| 1 | A |
| 2 | A |
| 3 | A |
| 4 | A |
| 5 | C |
| 6 | A |
| 7 | B |
| 8 | A |
| 9 | B |
| If you found any wrong Answer Please Comment bellow. | |
Copyright ©
No comments:
Post a Comment