• Search on this blog

    Leonardo DiCaprio is a Top Hollywood Superstar amulyam quiz answers


    See All Answers in TABLE CLICK HERE
    1 of 20: When was DiCaprio born?
    A) October 12th, 1973 (21%)
    B) September 2nd, 1973 (23%)
    C) May 26th, 1974 (14%)
    D) November 11th, 1974 (42%)
    Answer : D
    2 of 20: He was born in Los Angeles, California, U.S.
    A) True (81%)
    B) False (19%)
    Answer : A
    3 of 20: What are his parents' names?
    A) Elizabeth and John (25%)
    B) Michelle and Robert (22%)
    C) Tilda and Marshall (13%)
    D) Irmelin and George (40%)
    Answer : D
    4 of 20: He starred in 'Titanic', and how many academy awards did this movie receive?
    A) 10 (22%)
    B) 11 (55%)
    C) 12 (13%)
    D) 13 (10%)
    Answer : B
    5 of 20: In which movie did he play the character Jim Carroll?
    A) Total Eclipse (17%)
    B) The Basketball Diaries (63%)
    C) Marvin's Room (15%)
    D) Celebrity (5%)
    Answer : B
    6 of 20: What was his character's name in 'What's Eating Gilbert Grape'?
    A) Gilbert Grape (31%)
    B) Arnie Grape (40%)
    C) Todd Carver (19%)
    D) Doug Carver (11%)
    Answer : B
    7 of 20: Who was director of 'The Beach'?
    A) Baz Luhrmann (17%)
    B) Steven Spielberg (29%)
    C) Danny Boyle (46%)
    D) Ridley Scott (8%)
    Answer : C
    8 of 20: What Martin Scorsese-directed historical film did DiCaprio star in that was released in 2002?
    A) The Departed (24%)
    B) Gangs of New York (55%)
    C) The Aviator (17%)
    D) Titanic (4%)
    Answer : B
    9 of 20: What film was the second collaboration between Scorsese and DiCaprio, and starred DiCaprio as American film director Howard Hughes?
    A) The Aviator (48%)
    B) Titanic (21%)
    C) Catch Me If You Can (25%)
    D) Critters 3 (6%)
    Answer : A
    10 of 20: What 2006 crime thriller film did DiCaprio star in as William "Billy" Costigan Jr?
    A) Inception (15%)
    B) The Beach (22%)
    C) Blood Diamond (29%)
    D) The Departed (34%)
    Answer : D
    11 of 20: What was the name of DiCaprio's character in the film "Blood Diamond" (2006)?
    A) Solomon Vandy (9%)
    B) Danny Archer (51%)
    C) Cordell Brown (15%)
    D) Benjamin Kapanay (24%)
    Answer : B
    12 of 20: What 2008 spy film did DiCaprio star in that is directed by Ridley Scott?
    A) Revolutionary Road (25%)
    B) Body of Lies (53%)
    C) Shutter Island (18%)
    D) Inception (5%)
    Answer : B
    13 of 20: What Israeli model did DiCaprio begin dating in November 2005 and the relationship ended in 2011?
    A) Kate Winslet (13%)
    B) Blake Lively (12%)
    C) Bar Refaeli (46%)
    D) Gisele B√ľndchen (29%)
    Answer : C
    14 of 20: Is DiCaprio an environmentalist?
    A) Yes (72%)
    B) No (28%)
    Answer : A
    15 of 20: DiCaprio's middle name is Wilhelm.
    A) True (78%)
    B) False (22%)
    Answer : A
    16 of 20: What character and film of Leo's is this quote from? "I'm sorry, you're not gonna see your mom again for a long time, 'cause we're going to America. Full house boys! Woohoo!"
    A) Jack Dawson in 'Titanic' (58%)
    B) Howard Hughes in 'The Aviator' (23%)
    C) Arnie Grape in 'What's Eating Gilbert Grape' (16%)
    D) Romeo in 'Romeo + Juliet' (4%)
    Answer : A
    17 of 20: He has a stepbrother, what is his name?
    A) Adam Farrar (35%)
    B) Aaron Green (25%)
    C) Chris Marks (28%)
    D) Nathan Hayes (12%)
    Answer : A
    18 of 20: What 2008 drama film did DiCaprio star in with Kate Winslet?
    A) Revolutionary Road (48%)
    B) The Great Gatsby (22%)
    C) The 11th Hour (20%)
    D) Celebrity (10%)
    Answer : A
    19 of 20: What was the name of DiCaprio's character in the psychological thriller film Shutter Island (2010)?
    A) Chuck Aule (19%)
    B) Edward "Teddy" Daniels (57%)
    C) George Noyce (14%)
    D) John Cawley (10%)
    Answer : B
    20 of 20: Dicaprio has a legacy of dying or being killed at the end of the movie. Which movie shows him alive right till the end ?
    A) Blood Diamond (27%)
    B) The Departed (24%)
    C) Inception (41%)
    D) Titanic (8%)
    Answer : C

    Go directly to Amulyam Quiz... Click Here

    All Answers in table

    SNOANSWER
    1D
    2A
    3D
    4B
    5B
    6B
    7C
    8B
    9A
    10D
    11B
    12B
    13C
    14A
    15A
    16A
    17A
    18A
    19B
    20C
    If you found any wrong Answer Please Comment bellow.

    Search new Quiz

    No comments:

    Post a Comment

    Sponsored by