
A) Chile (14%)
B) France (20%)
C) Argentina (60%)
D) Uruguay (6%)
Answer : C
2 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1934 ?
A) France (15%)
B) Czechoslovakia (68%)
C) Mexico (14%)
D) Usa (3%)
Answer : B
3 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1938 ?
A) Italy (17%)
B) France (15%)
C) Hungary (65%)
D) Chile (3%)
Answer : C
4 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1950 ?
A) Argentina (16%)
B) Hungary (17%)
C) Brazil (63%)
D) Czechoslovakia (5%)
Answer : C
5 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1954 ?
A) Hungary (65%)
B) Brazil (15%)
C) Czechoslovakia (13%)
D) Argentina (7%)
Answer : A
6 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1954 ?
A) Hungary (22%)
B) Sweden (57%)
C) Italy (14%)
D) Argentina (7%)
Answer : B
7 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1958 ?
A) Italy (14%)
B) Hungary (15%)
C) Sweden (65%)
D) Brazil (7%)
Answer : C
8 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1962 ?
A) Sweden (9%)
B) Czechoslovakia (69%)
C) Italy (17%)
D) Brazil (5%)
Answer : B
9 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1966 ?
A) West Germany (64%)
B) England (18%)
C) Italy (11%)
D) Brazil (7%)
Answer : A
10 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1970?
A) Mexico (13%)
B) Italy (68%)
C) England (11%)
D) Argentina (8%)
Answer : B
11 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1974?
A) Italy (12%)
B) Netherlands (70%)
C) England (11%)
D) Brazil (6%)
Answer : B
12 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1978?
A) Italy (10%)
B) England (20%)
C) Netherlands (62%)
D) France (9%)
Answer : C
13 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1982?
A) Netherlands (8%)
B) West Germany (73%)
C) France (14%)
D) Brazil (5%)
Answer : B
14 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1986?
A) West Germany (63%)
B) Argentina (18%)
C) Italy (11%)
D) England (8%)
Answer : A
15 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1990?
A) England (10%)
B) West Germany (18%)
C) Argentina (67%)
D) Italy (5%)
Answer : C
16 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1994?
A) France (12%)
B) Hungary (17%)
C) Italy (63%)
D) West germany (8%)
Answer : C
17 of 20: Who was the runner up for worldcup football 1998?
A) England (9%)
B) Argentian (18%)
C) Brazil (67%)
D) Italy (6%)
Answer : C
18 of 20: Who was the runner up for worldcup football 2002?
A) Germany (68%)
B) France (16%)
C) England (10%)
D) Brazil (6%)
Answer : A
19 of 20: Who was the runner up for worldcup football 2006?
A) England (10%)
B) France (74%)
C) Italy (13%)
D) Sweden (3%)
Answer : B
20 of 20: Who was the runner up for worldcup football 2010?
A) France (13%)
B) Sapin (17%)
C) Netherlands (65%)
D) Brazil (5%)
Answer : C
Go directly to Amulyam Quiz... Click Here
All Answers in table
| SNO | ANSWER |
|---|---|
| 1 | C |
| 2 | B |
| 3 | C |
| 4 | C |
| 5 | A |
| 6 | B |
| 7 | C |
| 8 | B |
| 9 | A |
| 10 | B |
| 11 | B |
| 12 | C |
| 13 | B |
| 14 | A |
| 15 | C |
| 16 | C |
| 17 | C |
| 18 | A |
| 19 | B |
| 20 | C |
| If you found any wrong Answer Please Comment bellow. | |
Copyright ©
No comments:
Post a Comment