• Search on this blog

    Bollywood Celebrity Support to IPL Teams amulyam quiz answers



    1 of 15:Shahrukh Khan is Supporting Which IPL Team In 2013?
    A) CSK (6%)
    B) KKR (89%)
    C) MI (5%)

    Answer:B

    2 of 15:Preity Zinta is Supporting Which Team in ipl 6?
    A) CSK (2%)
    B) Kings XI Punjab (97%)
    C) MI (1%)

    Answer:B

    3 of 15:Shilpa Shetty Kundra is Supporting Which Team in ipl 2013?
    A) CSK (3%)
    B) RR (95%)
    C) MI (3%)

    Answer: B

    4 of 15:Govinda is Supporting Which Team in ipl 2013?
    A) RCB (13%)
    B) MI (56%)
    C) PW (30%)

    Answer: B

    5 of 15:Genelia D'souza Deshmukh is Supporting Which Team?
    A) MI (50%)
    B) RCB (27%)
    C) PW (23%)

    Answer: A

    6 of 15:Priyanka Chopra is Supporting Which Team?
    A) KKR (69%)
    B) MI (21%)
    C) PW (11%)

    Answer: A

    7 of 15:Neha Dhupia is Supporting Which Team?
    A) MI (42%)
    B) KKR (28%)
    C) PW (30%)

    Answer: B

    8 of 15:Ritesh Deshmukh is Supporting Which Team?
    A) MI (80%)
    B) KKR (9%)
    C) RCB (10%)

    Answer: A

    9 of 15:Deepika Padukone is Supporting Which Team?
    A) MI (18%)
    B) RCB (78%)
    C) PW (4%)

    Answer: B

    10 of 15:Ajay Devgan is Supporting Which Team?
    A) CSK (26%)
    B) KKR (15%)
    C) MI (59%)

    Answer: C

    11 of 15:KAJOL is Supporting Which Team?
    A) RCB (5%)
    B) KKR (39%)
    C) MI (57%)

    Answer: C

    12 of 15:Arjun Rampal is Supporting Which Team?
    A) RCB (18%)
    B) KKR (54%)
    C) MI (28%)

    Answer: B

    13 of 15:JUHI CHAWLA is Supporting Which Team?
    A) RCB (8%)
    B) MI (20%)
    C) KKR (72%)

    Answer: C

    14 of 15:Akshay Kumar is Supporting Which Team?
    A) MI (33%)
    B) DD (62%)
    C) RCB (5%)

    Answer: B

    15 of 15:Katrina Kaif is Supporting Which Team?
    A) KKR (25%)
    B) RCB (57%)
    C) MI (18%)

    Answer: B

    Go directly to Amulyam Quiz... Click Here

    1 comment:

    1. IPL is coming in 2018 , checkout the IPL 2018 fixtures, schedule , teams and more.
      IPL 2018 schedule

      ReplyDelete

    Sponsored by